ANKARA / POLATLI - Şehit Sedat Akça Ortaokulu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Drama Etkinliği

Mrt

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Temiz Sınıf Seçme Etkinliğinde 6A Sınıfı Seçildi.

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Sabun Yapımı Etkinliği

Mrt

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Atıktan Çiçek Yapımı Etkinliği

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Geri Dönüşüm Etkinliği

Mrt

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Okulumuz Bahçesini Öğrencilerimizle Temizleme Etkinliği

Mrt

Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi Kapsamında Fidan Dikme  ve Çiçek Ekme Etkinliği Yapıldı.

12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü Programı

Mrt

Polatlı Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı Kahramanmaraş ili, Türkoğlu ilçesi, Yeşilyöre Ortaokuluna " Kitap Toplama Kampanyası" na okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katkısıyla toplanan kitaplar kargoya verildi.

Mrt

Pi Günü etkinliği yapıldı.

Deprem Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtımı için ilçemizdeki Polatlı Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi' ni ziyaret ettiler. Okullar hakkında bilgi aldılar.

Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Okul Müdürleri Derste adlı ortak projesi kapsamında İstiklal Ortaokulu Müdürü Uğurhan YILMAZ okulumuzd 7D sınıfında Türkçe dersine girmiştir.